top of page
IMG_6711_edited.jpg

YOGALESSEN

Hier vind je een omschrijving overzicht van onze yogalessen.

SOFT

3 kopie.png

Bij deze yogavormen ligt het accent op diepe ontspanning en meditatie. Door te verzachten in de verschillende yogahoudingen en deze voor langere tijd aan te houden heb je het gevoel dat je je lichaam loslaat. Loslaten vanuit zachtheid veroorzaakt een meditatief gevoel. Ontspannen,  bewust aanwezig zijn in je lichaam en je lichaam steeds beter (aan)voelen is het credo. Je goed voelen is een kwestie van goed voelen. 

soft
power

POWER

Bij de power yogavormen wordt het lichaam meer uitgedaagd. Dit betekent dat je meer leert te schakelen tussen je inspannende zenuwstelsel (sympatisch) en je ontspannende zenuwstelsel  (parasympatisch). Dit vergroot je stressflexibiliteit. Je kunt makkelijker na stressvolle periodes, door (werk)drukte en onze huidige prestatiemaatschappij, weer in de ontspanning komen. In de yogahoudingen zoeken je wat meer je fysieke grens en probeer je je adem en hartslag zoveel mogelijk rustig te houden. Regelmatig uit je comfortzone stappen door bewust je grenzen op te zoeken vergroot je weerstand en geluk. 

2 kopie.png
HOT

HOT

1 kopie.png

Uniek is het beoefenen van yoga in een yogazaal bij een temperatuur van 40 graden en een luchtvochtigheid van 40%. Deze specifieke omstandigheden hebben een heilzame invloed op lichaam en geest door in te werken op het immuunsysteem, spieren, bindweefsel en organen. Een yogales wordt op deze manier een unieke ervaring. De houdingen worden uitgevoerd in een vaste sequence die wekelijks wordt herhaald. Je weet wat je te wachten staat, dit geeft houvast en juist de mogelijkheid tot verdieping. 

bottom of page